Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Problem juz sie wkurzam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo Własnie niedawno na wersji 1.7.3 MC po kilku minutach grania zaczeło mi wyłączać komputer tzn Wyskakuje czarny ekran i no signal i musze znow wlaczac komputer

Juz mnie to mocno wkurza juz mi popsuło pulpit ... i usuwa mi save na których gram

Proszę o pomoc

za pomoc daje + lub - i 5 na profilu

Będe wdzięczny i radosny

Opublikowano

Mozliwe ze masz Virusa w Minecraf'cie i niestety zżera ci kompa... Tak jak @UP to przeskanuj...

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Lepiej zobacz ile masz procka i napisz xD

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano (edytowane)

-Skanowałem i pousuwałem wirusy MC działa : nie

-Reinstalowałem minecraft MC Działa: nie (lecz może to od modów może być)

System

Microsoft Windows XP

Proffesional

Wersja 2002

Dodatek Service pack 3

Komputer

Intel® Core™2 Duo CPU

E7300 @ 2.66.GHz 2.67 GHz, 3,00 GB RAM

Anty virus - Eset Smart Security

@Edit

Zapomniał bym

Java najnowsza instalowałem

Edytowane przez fusek:D
Opublikowano

Moze odinstaluj mody i przeskanuj, zainstaluj directx i jave najnowsze i zmień antywirusa. Powinno pomóc. Jeśli nie pomoże twierdzę tak: MASZ ZA SŁABY PROCESOR.

DAWAJ PLUSA!!!

DAWAJ PLUSA!!!

KOCHAMY CREEPERY!

Opublikowano (edytowane)

@UP

Ja mam słabszy procesor i mniej RAMu a minecraft śmiga fakt że z lagami ale przynajmniej się komp nie wyłącza...

@Topic

Może to być wina karty graficznej bo mój kolega też tak czasami ma ale to na różnych grach nie tylko minecraft... Jaką masz karte graficzną?

Edytowane przez Patrick002

Jeżeli ci pomogłem to postaw + będę wdzięczny

70188911.pngheadshotz.jpg

Opublikowano

Ten procesor jeszcze będzie dobry ja mam słabszy i działa bez problemu.A ten czarny ekran to tylko w minecrafcie czy też w innych grach. Bo jeśli w innych też to może procesor lub karta graficzna się przegrzewa ściągnij program SpeedFan i podczas gry sprawdź jakie masz temperatury. Podaj też pełną konfiguracje komputera nie tylko procesor ale też reszta.

Opublikowano

jak może być słabe ja śmiga w minecrafcie na multi playerze ok 400 fps

Ten procesor jeszcze będzie dobry ja mam słabszy i działa bez problemu.A ten czarny ekran to tylko w minecrafcie czy też w innych grach. Bo jeśli w innych też to może procesor lub karta graficzna się przegrzewa ściągnij program SpeedFan i podczas gry sprawdź jakie masz temperatury. Podaj też pełną konfiguracje komputera nie tylko procesor ale też reszta.

moj kompóter ma 4 albo 3 lata cały czas działał a problem to tylko z minecraftem i gdzie znaleść pełną konfiguracje ?

Opublikowano

Według mnie najlepiej by było zrobić format dysku a jak nie format to reinstalacje windowsa bo może prawdopodobnie robak może kamuflować się pod aplikacje windows i nie daje się wykryć. Ja bym radził ci formata ale to ostateczność

więc radzę ci za miast formata reinstal windowsa.